Alcantara auton istuinpäälliset

Alcantara Car Seat Covers

Keksitty ja tuotettu Italiassa, ALCANTARA, jonka resepti pysyy salaisuutena, lisää ripauksen tyylikkyyttä autosi sisustaan.

ALCANTARA LUETTELO

Alcantara: Premium-tunteita

On mahdotonta kuvailla Alcantaran ihanuutta kosketukselle, jolla kaikesta huolimatta on erinomaiset keston ja kestävyyden ominaisuudet.

Se voidaan yhdistää helposti ECOPELLE -keinonahkamateriaalimme kanssa, sillä ensisijaiset värisävyt ovat saatavilla kummallekin kategorialle. Nauti Alcantara-lisän hienovaraisesta tuntemuksesta yksilöidyllä päällisten setillä.

Ihmiset suosivat usein tätä mokannäköista materiaalia istuinpinnoilla johtuen sen hengittävyydestä ja uniikista piirteestä olla pitämättä auringon lämpöä kuumana kesäpäivänä tai kylmää talvipäivänä.

Alcantaraiset autojen istuinpäälliset on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Alcantaran kauneuden ja raikkauden säilyttämiseksi on riittävää tomuttaa se ja pyyhkiä se hieman kostealla puuvillakankaalla. Suurimpaan osaan paikallisista tahroista vain haalea vesi ja saippua pystyvät palauttaamaan Alcantaran sen tehdaskuntoon.

MUISTA MINUA TÄMÄ VERKKOSIVUSTO
Leave this field blank
Item added to cart.
0 items -