Käyttöehdot

1. Tilaaminen
2. Valmisteluaika
3. Auton istuinpäällisten toimitus
4. Takuu
5. Tuotteen palauttaminen ja niiden arvon korvaaminen
6. Tuotteiden vaatimustenmukaisuus
7. Päällisten asennus
8. Maksu

1. Tilaaminen

Valmistamme päällisiä vain verkkosivullamme, https://seatsstudio.com, tehdyn kiinteän tilauksen pohjalta. Kun olemme tarkastaneet tilauksesi Seats Studion edustaja on sinuun yhteydessä selkeyttääkseen yksityiskohtia ja vahvistaakseen tilauksen.

Valitaksemme sopivan mallin istuinpäällisille saatamme tarvita kuvia autosi sisustasta. Tämä johtuu siitä, että eri automalleilla voi olla vaihtelua istuinten ja penkkien istuinmalleissa.

Näppäryyden vuoksi toivoisimme sinun lähettävän kuvat WhatsAppiin tai sähköpostilla osoitteeseen contact [at] seatsstudio.com ja erittelevän auton merkin, mallin ja valmistusvuoden.

2. Valmisteluaika

Tilattujen päällisten valmisteluaika on 15-20 arkipäivän välillä. Sen määrittää jo tehtyjen tilausten määrä virrassa yhdessä vähintään kymmenen lisätyöpäiväisen varajakson kanssa kattamaan mahdollisten laitteiden rikkoutumisten, väliaikaisen materiaalivajeen, huippusesongin, laillisten lomien, jne. aiheuttamat viiveet. Asiakkaille ilmoitetaan merkittävien, mahdollisesti pitkää viiveettä aiheuttavien ongelmien ilmaantuessa ja heitä tiedotetaan tilauksen peruuttamisen mahdollisuudesta ja täyden hyvityksen saamisesta.

Arvostamme kaikkia asiakkaita ja tilauksia huolimatta niiden koosta tai arvosta, emmekä voi priorisoida yhtä toisen ylitse. Tästä syystä emme ota etuoikeutettuja tai “hätä”tilauksia.

3. Auton istuinpäällisten toimitus

Teemme yhteistyötä luotettujen EU:ssa ja Iso-Britanniassa toimivien kuriiriyritysten kanssa ja paikallisesti varmistaaksemme ripeän toimituksen. Kuitenkin voi ilmaantua tilanteita, jolloin toimitusviiveitä tapahtuu johtuen meistä riippumattomista tekijöistä, kuten kiirejaksoista, lomista, huonosta säästä tai muista odottamattomista olosuhteista.

Näissä tilanteissa sinuun otetaan yhteyttä ja sinulle ilmoitetaan arvioitu viive ja sen syyt.

4. Takuu

Päällisemme on valmistettu sopimaan automallisi tarkkoihin tietoihin ja käyvät läpi perusteellisen laadunvarmistusprosessin äärimmäisen laadun varmistamiseksi.

Tilattujen päällisten kaupallinen takuu on kaksi vuotta, alkaen kuriiriyrityksen toimituspäivästä.

On tärkeää huomioida, ettei takuumme kata vahinkoja, kaltoin kohtelua, vaatteiden tahroja, puhdistusaineiden (liuottimien, hioma-aineiden, kiillotusaineiden) aiheuttamia vahinkoja, liikakäyttöä tai vahinkoa, joka johtuu väärästä asennuksesta.

5. Tuotteen palauttaminen ja niiden arvon korvaaminen

Päällisemme ovat räätälöityjä teknisiin tietoihisi.

Takaamme sinulle materiaalien laadun ja päällisen tarkan sopivuuden autosi istuimiin. Varmista kuitenkin antamiesi tietojen olevan oikein, sisältäen värivaihtoehdot, materiaalit, sekä auton istuinten tiedot ja laitteiston.

Mikäli inhimillisen virheen takia tuote leikataan väärin, tai jos materiaalissa on mitään piilotettua virhettä, me korjaamme tuotteen tai lähetämme sinulle uuden setin auton istuinpäällisiä ilman lisämaksuja. Pätevän valituksen tapauksessa korjaamme vian tai tarjoamme korvaavan tuotteen tai osan viallisen tilalle enintään 30 arkipäivässä laskien siitä päivästä, jolloin tavara vastaanotettiin laitokseemme.

Valitusten täytyy olla varmistettuja ja valokuvatun todistusaineiston tukemaa ristiriitojen tarkkaa arviointia varten.

Kuvat ovat paras tapa tunnistaa mahdollinen ongelma ja auttaa meitä avustamaan sinua mahdollisimman tehokkaasti. Ota kuvia asentamistasi istuinpäällisistä näyttäen kaikki ristiriitaisuudet tai epäsopivuudet, sekä kuvia istuimesta ilman päällisiä.

Huom.: Huomiothan, että väärä päällisten asennus voi johtaa väärään sopivuuteen.

Koska päälliset ovat räätälöityjä tuotteita, jotka pohjautuvat asiakkaan teknisiin tietoihin, niiden arvon korvaaminen ei ole mahdollista.

6. Tuotteiden vaatimustenmukaisuus

Teemme parhaamme tehdäksemme kuvauksesta ja tuotetiedoista mahdollisimman tarkkoja. Sivuston tuotetietojen ja kuvausten on kuitenkin tarkoitus antaa vain yleiskuva. Vaikka koetamme jäljentää materiaalien värit niin hyvin kuin mahdollista, emme voi ottaa vastuuta käytetyn selainohjelmiston tai laitteen aiheuttamasta värivaihtelusta.

7. Päällisten asennus

Tarjoamiemme päällisten asennus ei ole vaikea tehtävä, mutta se täytyy tehdä huolellisesti, jotta voit lopuksi nauttia täydellisestä istuvuudesta ja sopivuudesta autosi istuimiin.

Asennusaika voi olla 30-180 minuutin välillä riippuen auton istuimien määrästä, sovitettavien osien määrästä ja toimintoa suorittavien henkilöiden taidoista.

Istuimia ei tarvitse irrottaa. Koko operaatio suoritetaan kiinteissä asennoissa. On olemassa tilanteita, joissa tietyt istuimen osat täytyy purkaa (päänoja, käsinojat, istuin- tai selkänojat).

Riippuen auton mallista, päällisissä voi olla kaksi tai kolme kiristysjärjestelmää estämään liukumista ja tarjoamaan parhaan sopivuuden istuimille käyttäen kuminauhoja, naruja ja tarranauhoja.

Seats Studio ei hyväksy, eikä suosittele, että päälliset asentaa istuimiin kolmas osapuoli. Kolmansien osapuolien palveluita käyttävät asiakkaat tekevät niin omalla kustannuksellaan ja vastuullaan.

Suosittelemme käyttämään suojaavaa varustusta auton istuinpäällisten asennuksen aikana, sekä turvasäädösten noudattamista.

Seats Studio kieltää kaiken vastuun kaikille vammoille, vahingoille tai menetyksille, jotka johtuvat istuinpäällisten asentamisesta tai käytöstä. Asiakkaat ovat vastuunalaisia istuinpäällisten asentamisesta ja käytöstä omalla vastuullaan.

8. Maksu

Tehdäksesi maksun saat Proforma-laskun, joka esittää maksusumman.

Maksu voidaan tehdä suojatun pankkisiirron kautta tai luotto-/pankkikorttimaksujen alustalla, kuten Stripellä tai PayPalilla.

Maksun suorittaminen tarkoittaa suoraan tässä esitettyjen käyttöehtojen hyväksymistä.

Päälliset siirtyvät tuotantoprosessiin vasta maksuvahvistuksen jälkeen.

MUISTA MINUA TÄMÄ VERKKOSIVUSTO
Leave this field blank
Item added to cart.
0 items -