TEKONAHKAISET AUTON ISTUINPÄÄLLISET

ECOPELLE on synteettinen materiaali, joka näyttää oikealta nahkalta, ja jolla on parempi vahvuus ja korkea suojaus UV-säteilystä johtuvalle haalistumiselle, ja joka on erittäin korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen.

ECOPELLE LUETTELO

Ecopelle: ylellinen nahkan ulkonäkö

Nahkannäköiset autojen istuinpäällisemme, jotka on tehty Ecopellestä, on suunniteltu mukailemaan nahkaverhoilun ulkonäköä ja tuntumaa.

Ihanteellinen muotoiluun ja räätälöintiin, tämä kestävä ja pitkäikäinen materiaali, jota tuotetaan monissa väreissä, on paras vaihtoehto kustomoiduille auton nahkaistuimille.

Sillä on erinomaiset pingotus- ja palautusominaisuudet, mikä tarkoittaa, ettei se roiku ja kerry pidemmässä käytössä. Se hylkii hometta ja bakteereita ja sitä on erittäin helppoa ylläpitää ja puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla.

Ecopellestä tehdyt autojemme istuinpäälliset voidaan räätälöidä kaikissa portfoliossamme saatavilla olevissa väriyhdistelmissä vapaan valintasi mukaisesti.

Lisäksi voit valita Alcantara-materiaalin päällisten keskusosalle, päänojalle ja ylä- tai alaosille. Lopullinen tulos tulee olemaan erinomainen niin estetiikasta kuin mukavuudestakin puhuttaessa.

Verkossa oleva auton istuinpäällisten kustomointityökalu antaa sinulle vapauden olla oma designerisi. Muuta autosi lempiolohuoneeksesi.

Item added to cart.
0 items -