Vilkår og betingelser

1. Bestilling
2. Leveringstid
3. Levering af bilsædeovertræk
4. Garanti
5. Returnering af produkter og refusion
6. Overholdelse af produktkrav
7. Montering af sædebetræk
8. Betaling

1. Bestilling

Vi fremstiller kun bilsædeovertræk baseret på ordrer der afgives på vores hjemmeside, https://seatsstudio.com. Når vi har gennemgået din ordre, vil en repræsentant fra Seats Studio kontakte dig for at afklare detaljerne, og bekræfte ordren.

For at vælge den rette skabelon til dit betræk til sæderne, kan det være nødvendigt med billeder af interiøret i din bil. Dette er fordi forskellige bilmodeller kan have flere typer sæder og indstillinger.

For at gøre det så nemt som muligt, foretrækker vi at disse billeder bliver sendt via WhatsApp eller email til contact [at] seatsstudio.com, hvor du også bedes uddybe mærket på bilen, modellen, og året for bilens fremstilling.

2. Leveringstid

Leveringstiden for vores betræk er normalt mellem 15-20 hverdage. Tiden bliver påvirket af antallet af ordrer vi allerede har i gang såvel som en periode til uforudsete begivenheder på yderligere 10 dage. Dette er så vi kan dække forsinkelser der sker på grund af udstyrsfejl, midlertidigt mangel af materialer, højsæson, helligdage og lignende. Kunder bliver underrettet når en markant forsinkelse opstår, hvor vi sender en meddelelse om muligheden for at annullere ordren og få fuld tilbagebetaling.

Vi sætter pris på alle vores kunder og samtlige ordrer, uanset størrelsen eller værdien, og vi kan ikke give prioritet på en ordre over en anden. For denne grund tager vi ikke særlige ordrer, eller “akutte” bestillinger.

3. Levering af bilsædeovertræk

Vi arbejder med pålidelige transportfirmaer i Europa og Storbritannien, såvel som lokale partnere for at sikre en hurtig levering. Der kan dog være tilfælde hvor forsinkelser opstår, grundet faktorer uden for vores kontrol, såsom travle perioder, vejrets indflydelse, eller andre uforudsete situationer.

I disse tilfælde vil du blive kontaktet og informeret omkring en estimeret forsinkelse i leveringstiden og årsagen for forsinkelsen.

4. Garanti

Vores betræk bliver fremstillet for at passe de præcise dimensioner for din bils model, og de gennemgår en grundig kvalitetskontrol for at sikre den højeste kvalitet.

Den kommercielle garanti for bestilte sædeovertræk er på 2 år, der starter fra den dag du får dem leveret af transportfirmaet.

Det er vigtigt at bemærke vores garanti ikke dækker utilsigtet beskadigelse, misbrug, pletter, skader forårsaget af brug af rengøringsmidler (opløsningsmidler, slibemidler, polermidler), overdreven brug eller skader som følge af forkert installation.

5. Returnering af produkter og refusion

Vores betræk bliver specielt fremstillet baseret på dine specifikationer.

Vi garanterer at kvaliteten på materialerne, og præcisionen på dine bilsædeovertræk passer til dine bilsæder. Dog skal du sikre dig at informationen du indsender er korrekt, inklusive valget af farver, materialer og detaljerne omkring bilsæderne og udstyret.

Hvis der er sket en menneskelig fejl, produktet blev klippet forkert, eller der er synlige fejl på materialet, vil vi reparere produktet, eller levere et nyt sæde bilsædeovertræk uden ekstra omkostninger for dig. I tilfælde af en godkendt klage, vil vi reparere den gældende defekt, eller sende en erstatning for det defekte produkt, i løbet af maksimalt 30 hverdage der træder i kraft fra den dag vi modtager det returnerede produkt.

Klager skal bekræftes og understøttes af fotografisk bevismateriale for at kunne vurdere eventuelle uoverensstemmelser nøjagtigt.

Fotografier er den bedste måde at identificere et potentielt problem på, og sikre at vi kan hjælpe dig mest effektivt. Tag venligst billeder af de sædebetræk som du har monteret, med angivelse af eventuelle uoverensstemmelser eller fejl og mangler, såvel som billeder af sædet uden de monterede betræk.

OBS: Bemærk venligst at forkert montering af bilsædeovertrækket kan resultere i en forkert pasform.

Da der er tale om specielt fremstillede produkter, der er baseret på kundens specifikationer, er det ikke muligt at få deres værdi refunderet.

6. Overholdelse af produktkrav

Vi gør vores bedste for at sikre at beskrivelsen og produkt detaljerne er så præcise som muligt. Dog er specifikationerne og beskrivelserne på denne hjemmeside kun beregnet til at give en generel idé om produktet. Selv om vi forsøger at gengive materialernes farver så vidt muligt, kan vi ikke påtage os noget ansvar for farvevariationer forårsaget af din browser, skærm eller den anvendte enhed.

7. Montering af sædebetræk

Det er ikke svært at montere de betræk til sæderne som vi leverer, men det skal gøres omhyggeligt, så slutresultatet bliver et du kan nyde, med en perfekt pasform der sidder tæt på sæderne i din bil.

Det kan tage mellem 30-180 minutter at montere dine bilsædeovertræk, alt afhængigt af antallet af sæder i bilen, antallet af dele der skal monteres, og evnerne på den person der udfører arbejdet.

Sæderne skal ikke nødvendigvis tages ud af bilen. Alt arbejdet kan udføres mens sæderne sidder fast. Der er visse situationer hvor nogle dele af sæderne skal adskilles, såsom hovedstøtter, armlæn, sæde- eller ryglæn.

Alt afhængigt af bilmodellen, kan der være to eller tre fastgørelsesmetoder til sædebetrækket. Dette er for at sikre betrækket sidder godt fast, og ikke glider af. Vi benytter ofte elastiske strips, snøre, eller velcro strips.

Seats Studio accepterer ikke, og anbefaler heller ikke, at dine bilsædeovertræk bliver monteret på sæderne af en tredjepart. Kunder der bruger en tredjepart gør dette på egen bekostning og risiko.

Vi anbefaler at benytte beskyttelsesudstyr under installationen af bilsædeovertrækket, og at overholde sikkerhedsreglerne.

Seats Studio fralægger sig ethvert ansvar for skader, skader eller tab som følge af montering eller brug af sædebetræk. Kunderne er ansvarlige for at installere og bruge sædebetræk på egen risiko.

8. Betaling

Når du foretager betalingen modtager du en proforma faktura der beskriver betalingsbeløbet.

Betalingen kan foretages via en sikker bankoverførsel, eller via betalingsplatforme for kredit- og betalingskort, såsom Stripe og PayPal.

Ved at foretage en betaling accepterer du fuldt ud de vilkår og betingelser der præsenteres her.

Vi begynder først at fremstille dine bilsædeovertræk efter betalingsbekræftelsen.

Item added to cart.
0 items -