ØKO-LÆDER BETRÆK TIL BILER

ECOPELLE er et syntetisk materiale der ligner rigtigt læder, med en overlegen styrke og god beskyttelse mod falmende farver grundet UV stråling. Det er af utroligt høj kvalitet og samtidig miljøvenligt.

ECOPELLE KATALOG

Ecopelle: et luksuriøst udseende af læder

Vores imiterede læder betræk til biler er lavet af Ecopelle, og er designet til at imitere udseendet og følelsen af læderbetræk.

Det er fremragende til at følge kurverne, og fungerer optimalt når det bliver skræddersyet. Det er holdbart og har en lang levetid, bliver fremstillet i adskillige farver, og er det bedste alternativ til skræddersyede bilbetræk af læder.

Materialet har fremragende egenskaber hvad angår stræk, hvilket betyder det ikke vil synke eller hænge med tiden. Det er modstandsdygtigt over for skimmelsvamp og bakterier, og er let at vedligeholde og rengøre med vand og mild sæbe.

Vores bilsædeovertræk lavet af ecopelle kan blive skræddersyet i enhver kombination af farver vi fører i vores sortiment, helt op til dig.

Ydermere kan du vælge Alcantara materialet for den centrale del af overtrækket, nakkestøtten og toppen og bunden af sæderne. Det endelige resultat vil blive fremragende, både i forhold til udseendet og komforten.

Vores online bilsædeovertræk konfigurator giver dig friheden til at blive din egen designer. Omdan din bil til dit yndlings område.

Item added to cart.
0 items -