HUSE scaune AUTO DEDICATE

Huse auto personalizate

Potrivire perfectă pe marcă și model

Piele ecologică și Alcantara

Orice culori, orice combinații

Cusături decorative

Logo brodat

Fabricate în Italia

Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că aveți pregătite poze cu scaunele autovehiculului dumneavoastră.

Huse auto personalizate

Potrivire perfectă pe marcă și model

Piele ecologică și Alcantara

Orice culori, orice combinații

Cusături decorative

Logo brodat

Fabricate în Italia

Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că aveți pregătite poze cu scaunele autovehiculului dumneavoastră.

ALEGE HUSE AUTO DEDICATE DE LA BUN ÎNCEPUT

Mașina ta este o investiție. O iubești. Indiferent dacă doar abia ai cumpărat-o și vrei să o protejezi cât mai mult posibil sau vrei să dai o nouă înfățișare interiorului vechii tale mașini, un set de huse auto dedicate este prima și cea mai bună alegere.

Noile tale scaune se vor evidenția prin eleganță și nimeni nu va remarca că au huse aplicate.

NU TOATE SCAUNELE AU FOST CREATE EGAL

Suntem în industria huselor auto personalizate din anul 2004, iar cel mai important lucru pe care l-am învățat chiar de la început a fost că nu toate scaunele auto sunt la fel.

Scaunele mașinii dumneavoastră pot veni în diferite forme, în funcție de clasa de confort a autovehiculului.

Nu de puține ori, pentru aceeiași marcă și model auto, ba chiar având același an de fabricație, scaunele mașinii pot avea particularități diferite. Ele nu sunt neapărat identice de la o mașină la alta.

Din acest motiv, dacă luați în considerare schimbarea interiorului auto, cea mai bună opțiune o reprezintă un kit de huse auto pe comandă.

FIECARE DETALIU CONTEAZĂ

Indiferent că discutăm despre autoturisme sau despre utilitare, întotdeauna trebuie să luăm în calcul particularitățile scaunelor. Unele au airbaguri, altele nu. Șezutul sau spătarul banchetelor pot fi dintr-o singură piesă sau împărțite în două sau trei părți. Unele mașini vin doar cu scaune independente. Unele autovehicule au cotiere de sprijin, altele nu. De asemenea până și forma tetierelor poate fi diferită.

NOI MĂSURĂM DE DOUĂ ORI ȘI TĂIEM O DATĂ

Am creat toate tiparele în baza măsurătorilor și probelor efectuate pe scaunele originale ale autovehiculelor. Acestea sunt matrițe pentru huse auto la comandă.

Chiar dacă nu veniți cu mașina să luăm măsuri pentru huse, noi vom alege tiparul corect. Dumneavoastră doar ne trimiteți poze cu interiorul, iar de restul ne ocupăm noi.

Tiparele noastre pentru huse auto dedicate garantează o potrivire perfectă, astfel că acestea se vor fixa atât de bine pe scaune încât vor avea aspect de tapițerie originală și se vor croi de așa manieră încăt să beneficiați de un confort sporit.

FII 100% ORIGINAL

De multe ori, deținătorii de autovehicule doresc să păstreze aceiași linie de design a interiorului auto la fel cum a venit mașina din fabrică. În consecință, pe langă schimbarea materialelor de pe fețele ușilor sau de pe plafon, aceștia caută huse de scaune auto originale.

În general, fabricile producătoare de scaune auto nu au o linie de fabricație pentru astfel de huse, însă husele auto dedicate produse de către noi pot să urmeze întocmai modelul original al tapițeriei.

SAU… IEȘI ÎN EVIDENȚĂ

În același timp, putem să le personalizăm în totalitate, nu doar urmărind tiparul original, dar și realizând cusături decorative deosebite care le vor scoate în evidență sau prin brodarea huselor cu logoul dumneavoastră.

Putem să croim husele dumneavoastră exact așa cum doriți. Nici o cută sau tăietură nejustificată nu vor deranja aspectul estetic sau practic al acestora. Într-un singur cuvânt: deosebite!

Interioarele auto sunt despre calitate, culoare, textură, atingere și inovație. Husele pentru scaune nu trebui să fie doar rezistente, ci și confortabile și aspectuoase din punct de vedere vizual.

CUSĂTURI DECORATIVE

Exemplu de cusătură decorativă aplicată pe huse auto personalizate

Cusăturile decorative laterale și cele de matlasare reprezintă detaliile vizuale cele mai distinctive și își pun amprenta definitiv pe designul unui interior auto.

Din aceste motive, noi utilizăm cele mai bune ațe de cusut folosite în industrie, cu o rezistență sporită la acțiunea razelor UV, într-o paletă diversificată de culori și nuanțe, care permit o individualizare și o exprimare clară a detaliilor, care se vor păstra în timp.

Item added to cart.
0 items -