SKRÆDDERSYEDE BILSÆDEOVERTRÆK

Skræddersyede bilsædeovertræk

Passer perfekt til dit mærke og din model af sæder

Ecopelle og Alcantara

Alle farver og kombinationer

Dekorative syninger

Broderet logo

VÆLG SKRÆDDERSYEDE BILSÆDEOVERTRÆK FRA STARTEN AF

Din bil er en investering. Du elsker den. Uanset om du netop har købt en ny bil, og ønsker at holde den ny i så lang tid som muligt, eller om du ønsker at opgradere din gamle bil med et nyt og stilrent udseende, bør skræddersyede bilsædeovertræk være det første og bedste valg.

De vil adskille sig på grund af deres elegance, og ingen vil bemærke at de er overtrukket sæderne.

IKKE ALLE SÆDER BLIVER SKABT ENS

Vi har været i branchen for skræddersyede sædebetræk til biler siden 2004, og det vigtigste vi lærte i begyndelsen, var at ikke alle sæder er ens.

Sæderne i din bil kan have forskellige former alt afhængigt af bilens komfort niveau.

Det er normalt at bilmodeller fra samme mærke, endda fra det samme år, har forskellige sæder med forskellige funktioner. De kan nogle gange variere fra en bil til en anden.

Så hvis du ønsker at opgradere din bils interiør, er det bedst at vælge sædeovertræk der er skabt specifikt til dine sæder.

HVER DETALJE HAR BETYDNING

Uanset om man snakker biler eller varevogne, er det vigtigt at overveje de specifikke sæder og bænke. Nogle af dem har airbags indbygget, mens andre ikke har. Sædet eller bænkene med ryglæn kan være i et enkelt stykke, eller delt i 2 eller 3 dele. Andre biler har individuelle sæder. Nogle biler har armlæn, mens andre ikke har. Formen på nakkestøtten kan også variere.

VI MÅLER TO GANGE, OG SKÆRER EN ENKELT GANG

Vi designer alle prototyper af sædeovertræk baseret på vores mål og tests ud fra bilens originale sæder. De bliver lavet af skabeloner der er skræddersyet efter mål.

Og selv hvis du ikke har mulighed for at indlevere din bil så vi kan måle sæderne, kan vi stadig vælge den rette skabelon. Send os dine billeder, så klarer vi resten.

Vores skræddersyede skabeloner til bilsædeovertræk garanterer en perfekt pasform, så de bliver siddende på sæderne, præcis ligesom det originale betræk. De bliver skabt specielt for dine sæder, så du får unik og optimal komfort.

FORBLIV 100% ORIGINAL

Nogle gange ønsker bilejere at bibeholde deres bils interiør så originalt som muligt. Derfor leder de efter originale betræk til deres sæder.

Generelt set producerer bilfabrikker ikke denne type betræk til eftermontering, men vores produkter kan følge de oprindelige sæders betræk og linjer.

ELLER ADSKIL DIG FRA MÆNGDEN

På samme tid er det også muligt at vi gør dine betræk helt unikke, ved at ændre det originale mønster, og gøre sømmene til præcise dekorative elementer, eller ved at påføre et broderet logo på sæderne.

Vi kan skabe dine sædebetræk præcist som du altid har ønsket dem. Ikke en rynke, ikke en fold eller et hulrum vil nogensinde forstyrre den afslappende og omfavnende oplevelse af vores helt skræddersyede produkter. Kort sagt kan du opnå en sand fryd for øjnene!

SEWING THREADS

SYNINGEN DER ÆNDRER ALTING

Nogle af de mest enestående visuelle kendetegn ved en bils interiør er dekorative og quiltede sting. De præger det individuelle design i bilen.

Af disse årsager bruger vi sytråd med den bedste farveægthed, og som samtidig er modstandsdygtig overfor UV stråler. Tråden kommer i en række forskellige farver, hvilket gør det muligt at individualisere udseendet og udtrykket i detaljer, og samtidig holder sig flot selv under daglig brug.

Item added to cart.
0 items -