Huse pentru microbuz

PROTEJEAZĂ SCAUNELE ȘI FĂ CĂLĂTORII FERICIȚI

Utilizate zi de zi în transportul oamenilor și bunurilor, tapițeria microbuzelor sau autoutilitarelor se degradează ușor, în special dacă aceasta este din material textil.

Neprotejarea scaunelor duce la scămoșarea sau ruperea tapițeriei, creând discomfort atât șoferului cât și pasagerilor.

ALEGE ATÂT ASPECTUL PRACTIC CÂT ȘI PE CEL ESTETIC

Ne plac lucrurile frumoase, dar le preferăm pe cele practice, dacă este să discutăm de microbuze.

– un potențial client, întreprinzător privat

Înțelegem foarte bine acest aspect. Noi fabricăm doar huse pentru microbuze care se potrivesc perfect, fără a aluneca de pe scaune și fără ca materialele folosite să facă cute.

Ținem cont de fiecare element funcțional al scaunelor, cum ar fi cotierele rabatabile, măsuțele aplicate pe spatarele scaunelor, poziționarea centurilor de siguranșă, buzunarele sau spațiile de depozitare și așa mai departe.

Fiți convinși că modelele noastre de huse dedicate exclusiv pentru microbuze sunt și durabile și foarte estetice.

PIELEA ECOLOGICĂ ESTE ALEGEREA POTRIVITĂ

Dacă scaunul are tapițeria absorbantă, ceva va supraviețui mai mult în acesta, mai ales dacă este din material textil

– Dr Barry Palmer, senior lecturer of Life Sciences at Massey University – făcând referire la adaptarea bacteriilor în țesături

Știm cât de importantă este menținerea unei igiene corespunzătoare în microbuze, în mod special dacă acestea transportă pasageri.

Din acest motiv recomandăm huse de microbuz realizate din ECOPELLE care, în plus fașă de rezistența la uzură în timp, nu rețin apa și sunt foarte ușor de curățat.

LOGO BRODAT

Una dintre întrebările pe care le primim de la deținătorii de microbuze este dacă putem aplica un logo cu sigla companiei pe huse. Bineînțeles! Putem să facem huse de microbuz brodate cu logo-ul dumneavoastră, atâta vreme cât nu încălcăm în vreun fel o licență exclusivă pentru logo-ul respectiv (drept de proprietate).

Item added to cart.
0 items -