Politica de Confidențialitate

Ce trebuie să rețineți, pe scurt:

Datele personale de bază pe care le putem colecta de la dvs. sunt:

 • nume
 • adresele de facturare și de livrare
 • numărul de telefon
 • adresa de email
 • detaliile comenzii

în scopul plasării comenzii și întocmirii documentelor de facturare și de transport.

Datele colectate prin intermediul acestui website sunt transmise:

 • Fabricii de huse din Italia:   

Hiram Group, Zona Industriale, Parinixeddu SNC, 09045, Quartu S. ELENA (CA),

 • Firmei de curierat cu care lucrăm în mod curent: 

General Logistics Systems Italy SpA, Via Basento 19 – 20098,  San Giuliano Milanese (MI)

 • Altor firme de curierat care sunt implicate în transportul și livrarea comenzii dumneavoastră.

Am luat toate măsurile necesare păstrării în siguranță a datelor dumneavoastră personale, astfel încât să nu fie pierdute, modificate, utilizate sau accesate fără autorizație. De asemenea, datele dumneavoastră personale vor fi accesate sau utilizate numai de către angajații sau partenerii cu care colaborăm și care trebuie să cunoască aceste date. Aceștia vor procesa datele dvs. personale în baza instrucțiunilor primite de la noi și le vor păstra confidențiale.

Vă rugăm să citiți integral politica noastră de confidențialitate:

INTRODUCERE

Această politică de confidențialitate vă oferă detalii despre cum colectăm și procesăm datele dumneavoastră prin intermediul site-ului nostru: www.seatsstudio.com. 

Acest website este realizat și întreținut de către  Marcel Botezat trading as MB SEAT COVERS (nume regăsit în această pagină și sub formele de “noi”, “nostru” sau “noastre”), care este în același timp și operatorul de date responsabil pentru datele dvs. personale . 

MB SEAT COVERS

218 Edward Road, West Midlands, B129LY, United Kingdom

Informațiile pe care le obținem de la dvs. trebuie să fie corecte și actualizate. Vă adresăm rugămintea, ca în cazul modificării acestora, să ni le comunicați prin email la adresa: contact@seatsstudio.com.

CE DATE COLECTĂM DE LA DUMNEAVOASTRĂ, ÎN CE SCOP ȘI ÎN CE BAZĂ LE PROCESĂM

Putem colecta următoarele categorii de date personale de la dvs.:        

 • Date de comunicare: care includ orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie că este vorba prin formularele de contact de pe site-ul nostru web, prin email, text, mesagerie socială, postare pe social media sau orice altă modalitate de comunicare pe care ne-o trimiteți. Procesăm aceste date pentru a comunica cu dvs., pentru păstrarea evidenței și pentru stabilirea, urmărirea sau respectarea prevederilor legale..

Baza legală pentru această prelucrare este reprezentată de interesele noastre legitime, adică pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră și pentru a păstra o evidență a discuțiilor purtate, dar și pentru a urmări sau aplica prevederile legale.

 • Date despre client:  include date referitoare la achizițiile de bunuri și / sau servicii precum numele, adresele de facturare și de livrare, adresa de e-mail , numărul de telefon, datele de contact și detaliile de achiziție. Procesăm aceste date pentru a furniza bunurile și / sau serviciile pe care le-ați achiziționat și pentru a păstra înregistrări ale acestor tranzacții.

Motivul nostru legal pentru această prelucrare este executarea unui contract între dvs. și noi și / sau luarea de măsuri, la solicitarea dvs., pentru a încheia un astfel de contract.

 • Date de utilizare:  includ date despre modul în care utilizați site-ul nostru web și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postați pentru publicare pe site-ul nostru web sau prin alte servicii online. Procesăm aceste date pentru a opera site-ul nostru și pentru a asigura conținut relevant pentru dvs., pentru a asigura securitatea site-ului nostru web, pentru a menține copii de rezervă ale site-ului nostru și / sau a bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea site-ului nostru web, a altor servicii online și de afaceri. .

Motivul nostru legal pentru această prelucrare este reprezentat de interesele noastre legitime care, în acest caz, ne vor permite să administrăm site-ul și afacerea noastră în mod corespunzător.

 • Date tehnice: includ date despre utilizarea site-ului nostru web și a altor servicii online utilizate, cum ar fi adresa dvs. IP, datele de conectare, detalii despre browserul dvs., durata vizitei la paginile de pe site-ul nostru web, vizualizări de pagini și căile de navigare, detalii despre frecvența cu care utilizați site-ul nostru, setările fusului orar și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru. Sursa acestor date provine din modul în care sistemul nostru analizează și urmărește comportamentul utilizatorilor. Procesăm aceste date pentru a analiza utilizarea site-ului nostru și a altor servicii online aferente, pentru a administra și proteja afacerea și site-ul nostru, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru dvs. și pentru a înțelege eficiența publicității noastre.

Motivul nostru legal pentru această prelucrare este reprezentat de interesele noastre legitime care, în acest caz, ne permit să administrăm site-ul și afacerea noastră în mod corespunzător și să ne dezvoltăm și să decidem strategia noastră de marketing.

 • Date de marketing:  includ date despre preferințele dvs. în ceea ce privește recepționarea de mesaje de marketing de la noi și terți și preferințele dvs. de comunicare. Procesăm aceste date pentru a vă permite să participați la promoțiile noastre, cum ar fi concursuri, trageri la sorți și cadouri gratuite, pentru a vă oferi conținutul web și reclame relevante pentru dvs. și pentru a măsura sau înțelege eficiența acestei publicități.

Motivul nostru legal pentru această prelucrare este reprezentat de interesele noastre legitime care, în acest caz, sunt de a studia modul în care clienții folosesc produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerile și pentru a decide strategia noastră de marketing.

Nu colectăm date sensibile despre tine. Nu colectăm informații despre condamnări și infracțiuni penale.

În cazul în care este necesar să colectăm date cu caracter personal în condiții legale sau în conform contractului dintre dvs. și noi, iar dvs. nu ne oferiți aceste date, este posibil să nu putem executa contractul (de exemplu, să nu putem livra bunuri sau servicii). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fim nevoiți să anulăm un produs sau serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă vom face acest lucru vă vom anunța la momentul respectiv.

Vom folosi datele dvs. personale numai pentru scopul pentru care au fost colectate sau pentru un scop rezonabil îndeplinirii contractului dintre noi, dacă este necesar. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@seatsstudio.com. În cazul în care trebuie să vă utilizăm detaliile pentru un motiv neprecizat aici, vă vom informa și vă vom oferi explicațiile și motivele legale ale prelucrării.

Putem prelucra datele dvs. personale fără cunoștința sau consimțământul dvs. acolo unde acest lucru este necesar sau permis de lege.

COMUNICĂRI DE MARKETING

Motivul nostru legal de prelucrare a datelor dvs. personale, atunci când vă trimitem comunicări de marketing, este fie consimțământul dvs., fie interesele noastre legitime (și anume pentru a ne dezvolta afacerea). 

Conform Regulamentului de confidențialitate și comunicații electronice, vă putem trimite comunicate sau mesaje de marketing:

 • dacă ați făcut o achiziție sau ați solicitat informații de la noi despre bunurile sau serviciile noastre sau
 • ați acceptat să primiți comunicări de marketing sau, de la caz la caz, nu ați decis încă să renunțați la primirea acestora

Conform acestor reglementări, dacă sunteți o companie sau întreprinzător privat, vă putem trimite e-mailuri de marketing fără acordul dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți totuși renunța la primirea e-mailurilor de marketing de la noi în orice moment.

Înainte de a oferi datele dvs. personale către orice altă terță parte în scopuri proprii de marketing, vom solicita acordul dvs. expres.

Ne puteți solicita să nu mai trimitem mesaje de marketing, trimițându-ne un mesaj prin e-mail la contact@seatsstudio.com.

Dacă renunțați la primirea comunicărilor de marketing, această renunțare nu se aplică datelor personale furnizate ca urmare a altor tranzacții, cum ar fi achiziții, înregistrări în garanție etc.

EXPUNEREA DATELOR DVS. PERSONALE

 • Serverele siteului nostru web sunt în Europa. Compania care ne asigură serviciul de hosting este: Datacore Solution SRL, înregistrată in Romania – https://www.namebox.ro/
 • Soluția nostră de live chat este oferită de către Continually LTD, companie înregistrată în Irlanda de Nord – https://continual.ly/

Este posibil să fie necesar să oferim datele dvs. personale următoarele entități:

 • Consultanți legali, cum ar fi avocați, auditori, bănci sau asiguratori
 • Entități legale care ne solicită să raportăm activitățile noastre de natură comercială sau legală
 • Terțe părți cărora le vindem, transferăm sau cu care ne asociem în aspecte privind afacerea noastră. 

Solicităm tuturor părților terțe, cărora le transferăm aceste date, să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem astfel, părților terțe menționate mai sus, să proceseze datele dvs. personale în scopurile specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

PĂSTRAREA DATELOR  

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv pentru a satisface orice cerințe legale, contabile sau de raportare.

Atunci când decidem care este perioada corectă pentru păstrarea datelor, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea acestora, riscul potențial de pierdere cauzat de o utilizare sau dezvăluire neautorizată, scopurile procesării sau dacă acestea pot fi obținute prin alte mijloace și cerințe legale.

În scopuri fiscale, legea impune să păstrăm informațiile necesare despre clienții noștri (inclusiv datele de contact, de identitate, financiare și de tranzacție) timp de șase ani după ce nu mai sunteți clienții noștri.

În unele circumstanțe, putem anonimiza datele dvs. cu caracter personal în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem folosi aceste informații la nesfârșit, fără a vă anunța în continuare.

DREPTURILE DVS. LEGALE

Conform legilor privind protecția datelor, aveți drepturi cu privire la datele dvs. cu caracter personal care includ dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea, restricția, transferul, de a opune prelucrarea, portabilitatea datelor și (în cazul în care temeiul legal al prelucrării este consimțământul) pentru a retrage consimțământul .

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne comunicați în scris la contact@seatsstudio.com.

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a accesa datele dvs. personale (sau pentru a exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, putem percepe o taxă rezonabilă dacă cererea dvs. este clar nefondată, repetitivă sau excesivă sau va trebui să refuzăm cererea dvs. în aceste circumstanțe.

Este posibil să fie nevoie să solicităm informații specifice de la dvs. pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea și să vă asigurați dreptul dvs. de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele personale nu sunt dezvăluite oricărei persoane care nu are dreptul să le primească. Vă putem contacta, de asemenea, pentru a vă solicita informații suplimentare despre solicitarea dvs. pentru a accelera răspunsul nostru.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime într-o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună de zile dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța.

LINKURI CĂTRE ALTE WEBSITEURI  

Acest site web poate include link-uri către site-uri web terțe, plug-in-uri și aplicații. Făcând clic pe aceste legături sau activând conexiunile, puteți permite terților să colecteze sau să partajeze date despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

COOKIES  

Puteți seta browserul să refuze toate cookie-urile sau unele dintre browser sau să vă avertizeze când site-urile web setează sau accesează cookie-urile. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că unele părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu funcționează corect.

Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, consultați politica de cookie-uri.

Item added to cart.
0 items -