Termeni și condiții

1. Plasarea comenzii
2. Termen de execuție
3. Livrarea huselor auto
4. Garanție
5. Returnarea produselor și rambursarea contravalorii acestora
6. Conformitatea produsului
7. Montarea huselor
8. Plata

1. Plasarea comenzii

Husele se confecționează numai în baza unei comenzi ferme din partea dumneavoastră, plasată pe site-ul nostru, https://seatsstudio.com. După analizarea comenzii, veți fi contactat de un reprezentant Seats Studio în vederea identificării unor eventualelor detalii neprecizate și confirmării comenzii.

Întrucât pentru același model (marcă) auto pot exista tipare diferite ale configurației scaunelor și banchetelor, este posibil să vi se solicite poze cu interiorul mașinii dvs., astfel încât să alegem tiparul corect pentru huse.

Pentru operativitate preferăm ca pozele să fie trimise pe WhatsApp sau pe e-mail la adresa: contact [at] seatsstudio.com, cu specificarea mărcii, modelului și anului de fabricație al mașinii.

2. Termen de execuție

Termenul de execuție al huselor comandate este cuprins între 15-20 zile lucrătoare și este determinat de numărul de comenzi aflat deja pe flux, cu o perioadă de contingență de cel puțin 10 zile lucrătoare suplimentare pentru a acoperi întârzierile cauzate de o eventuala defectarea echipamentului, lipsa temporară de materiale, sezonul de vârf, sărbătorile legale, etc. Clienții vor fi informați în cazul apariției unei probleme majore care poate provoca o întârziere foarte lungă, comunicânduli-se posibilitatea de a anula comanda și de a primi o rambursare completă.

Vă rugăm să acceptați că fiecare client este important pentru noi (indiferent de valoarea comenzii plasate pe site) și nu putem decala o comandă în favoarea alteia. Din acest motiv nu preluăm comenzi preferențial sau cu executare “în regim de urgență”.

3. Livrarea huselor auto

Livrarea huselor se face prin firme de curierat care operează în EU, în Marea Britanie și la nivel local. Deși lucrăm cu o firme de curierat care au livrat întotdeauna la timp, pot exista situații, independente de voința noastră, care pot duce la întârzierea livrării (perioade foarte aglomerate, în preajma sărbătorilor, vreme nefavorabilă, calamități, etc).

În aceste condiții veți fi contactat și vi se va comunica perioada estimată de întârziere și motivele care au dus la aceasta.

4. Garanție

Husele pe care le furnizam sunt confecționate în baza tiparului original al modelului dvs. auto și trec printr-un proces de verificare a calității.

Garanția comercială pentru husele comandate este de 2 ani de zile, calculați din ziua în care se execută livrarea acestora de către firma de curierat.

Vă rugăm să rețineți că garanția nu acoperă următoarele: daune accidentale, abuzuri, pete de transfer de coloranți din îmbrăcăminte, deteriorări cauzate de utilizarea de agenți de curățare (solvenți, abrazivi, soluții de lustruire), utilizare excesivă sau deteriorări rezultate în urma instalării incorecte.

5. Returnarea produselor și rambursarea contravalorii acestora

Husele noastre sunt produse numai pe comandă, în baza specificațiilor făcute de dvs.

Garantăm calitatea materialelor și potrivirea huselor pe scaunele mașinii dvs. însă este responsabilitatea dumneavoastră pentru furnizarea informațiilor corecte (alegerea culorii, a materialelor și a detaliilor legate de scaunele și dotărilor autovehiculului).

Dacă dintr-o eroare umană produsul a fost croit greșit sau dacă există vreun viciu ascuns al materialului, vom repara produsul sau vom livra un set nou de huse auto fără nici un cost suplimentar din partea dumneavoastră. În cazul unei reclamații justificate, vânzătorul este obligat să repare defectul sau să înlocuiască produsul defect sau piesele defecte în termen de 5 zile, dar nu mai mult de 30 de zile lucrătoare, începând cu ziua când produsul returnat a ajuns la fabrică.

Reclamațiile trebuiesc verificate și susținută de dovezi fotografice care să indice specificul oricărei erori de potrivire.

Fotografiile reprezintă cea mai bună modalitate de a identifica o eventuală problemă și ne va ajuta să vă asistăm în modul cel mai eficient. Facețifotografii care arată husele montate pe scaun de către dumneavoastră, indicând unde considerați că este o eroare sau nepotrivire  și fotografii ale scaunului fără husele montate.

Notă: Rețineți că instalarea incorectă a huselor poate duce la o potrivire incorectă.

Datorită faptului că husele reprezintă produse personalizate realizate în baza specificațiilor clientului, rambursarea contravaloriiacestora nu este posibilă.

6. Conformitatea produsului

Facem tot posibilul ca descrierea și specificațiile produselor să fie cât mai corecte. Cu toate acestea, specificațiile și descrierile produselor de pe acest site sunt destinate să ofere doar o idee generală. În timp ce încercăm ca reproducerea culorilor materialelorsă fie cât maiapropiată de realitate, nu putem accepta nici o responsabilitate pentru varianta de culoare cauzată de software-ul browserului sau de device-ul utilizat. Clienților li se recomandă să solicite mostre de material dacă potrivirea culorilor este importantă.

7. Montarea huselor

Montarea huselor pe care vi le furnizăm nu este o operațiune dificilă, însă trebuie făcută cu atenție astfel încât, la final, să vă bucurați de o potrivire perfectă și de o ținută ireproșabilă pe scaunele mașinii dumneavoastră.

Timpul de montaj poate dura între 30 -180 minute, în funcție de numărul de locuri din mașină, numărul de piese care trebuiesc montate și de îndemânarea persoanelor care desfășoară activitatea.

Scaunele nu trebuiesc date afară, toată operațiunea se execută pe starea de fixație a acestora. Există situații când, totuși, anumite părți componente ale scaunelor trebuiesc demontate (tetiere, cotiere, șezut sau spătar banchetă).

Husele pentru spătarele scaunelor pot fi livrate fără găuri pentru tetiere sau pentru reglajul lombar, acestea vor fi făcute cu ajutorul unui cutter ascuțit sau a unei foarfeci, numai după instalarea lor pe poziție.

Husele pot avea, în funcție de modelul auto,  două sau trei sisteme de prindere pentru a nu aluneca și pentru a asigura o ținută cât mai bună pe scaune, folosindu-se benzi elastice, șnururi și benzi tip scai (velcro).

Seats Studio nu acceptă și nu recomandă ca husele să fie montate pe scaune de către a o a terță parte. Clienții care utilizează un serviciu terță parte vor face acest lucru pe propria cheltuială și risc.

Recomandăm utilizarea echipamentului de protecție pe perioada instalării huselor auto și respectarea normelor de securitate în muncă.

Seats Studio nu își asumă nici o reponsabilitate pentru accidentele sau daunele rezultate în urma instalării huselor pe scaune, montarea și utilizarea acestora făcându-se pe propria dvs. răspundere.

8. Plata

Pentru efectuarea plății, veți primi, pe adresa de mail specificată în comandă, o factură proformă cu suma care trebuie achitată. Plata se  face prin transfer bancar într-unul din conturile înscrise pe factura proformă, prin intermediul procesatorului de plăți PayPal sau prin intermediul serviciilor de transfer de bani online TransferWise sau Revolut. Vă rugăm efectuați plata numai după confirmarea comenzii dvs. Efectuarea plății înseamnă implicit și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate aici. 

Husele intră în lucru numai după confirmarea plății.

Item added to cart.
0 items -