AȚE PENTRU CUSĂTURI

Interioarele auto sunt despre calitate, culoare, textură, atingere și inovație. Husele pentru scaune nu trebui să fie doar rezistente, ci și confortabile și aspectuoase din punct de vedere vizual.

CUSĂTURA DECORATIVĂ CARE SCHIMBĂ TOTUL

Cusăturile decorative laterale și cele de matlasare reprezintă detaliile vizuale cele mai distinctive și își pun amprenta definitiv pe designul unui interior auto.

Din aceste motive, noi utilizăm cele mai bune ațe de cusut folosite în industrie, cu o rezistență sporită la acțiunea razelor UV, într-o paletă diversificată de culori și nuanțe, care permit o individualizare și o exprimare clară a detaliilor, care se vor păstra în timp.

NU UITĂM DE AIRBAGURI

Cele mai multe autovehicule au airbaguri montate în scaune, poziționate în lateralele exterioare ale acestora. Airbagurile sunt marcate printr-o etichetă sau semn, în zona superioară a scaunelor

ATENȚIONARE: Această informație este oferită cu bună credință, dar fără nici o garanție absolută sau răspundere din partea noastră: Atunci când confecționăm huse pentru scaunele cu airbag, folosim o ață tratată special care va permite huselor să se rupă cu ușurință în zona airbagurilor în caz de declanșare a acestora.

Montarea corectă a huselor pe scaune este esențială, astfel încât să nu influențeze în niciun mod negativ funcționarea normală a airbagurilor.

Item added to cart.
0 items -