Huse scaune auto Alcantara

Inventat și produs în Italia, Alcantara, materialul a cărui tehnologie de fabricație rămâne un secret, adaugă o notă de clasă interioarelor auto. 

CATALOG ALCANTARA

SENZAȚII FINE

Nu este posibilă descrierea senzației la atingerea materialului Alcantara care, deși extrem de fin, are o rezistență și o durabilitate excelentă.

Poate fi ușor combinat cu pielea ecologică din oferta noastră, întrucât nuanțele de culori principale se regăsesc în ambele categorii. Bucură-te de senzația subtilă pe care ți-o oferă inserțiile de Alcantara, într-un set complet personalizat de huse auto premium.

NICI CALD, NICI RECE

Clienții noștri preferă acest tip de material cu aspect de piele de căprioară, datorită faptului că are o respirabilitate ridicată, dar mai ales al proprietății extraordinare de a nu se înfierbânta în căldura soarelui de vară sau de nu lua păstra temperatura rece a unei zile de iarnă.

FOARTE UȘOR DE ÎNTREȚINUT

Husele pentru scaunele auto realizate din Alcantara sunt foarte ușor de curățat și de întreținut. Pentru a păstra frumusețea și prospețimea materialului Alcantara, este suficient să ștergeți praful cu o cârpă din bumbac ușor umezită.

În cazul acumulării de pete, o soluție realizată cu apă călduță și săpun readuce Alcantara la aspectul din fabrică.

Item added to cart.
0 items -