Huse auto din piele ecologicĂ

ECOPELLE este un material sintetic, care arată la fel ca pielea naturală, rezistent și cu o protecție ridicată la decolorarea datorată razelor UV, de o calitate a materialului excepțională și prietenos cu mediul înconjurător.

CATALOG ECOPELLE

IEFTIN ÎNSEAMNĂ DE FAPT MULT MAI SCUMP

Unele persoane consideră că husele din imitație de piele niciodată nu vor egala calitatea unui interior auto realizat din piele adevărată. Cu siguranță au dreptate, mai ales dacă au avut o experiență neplăcută achiziționând anterior huse din imitație de piele ieftine și croite necorespunzător.

Nu este și cazul nostru.

HUSELE NOASTRE SUNT DIFERITE

Husele noatre din piele ecologică (ECOPELLE), sunt astfel realizate încât arată și se simt la fel cu tapițeriile din piele originală.

Acest material foarte rezistent, ideal pentru prelucrarea și croirea huselor auto, disponibil într-o diversitate de culori, este varianta alternativă ideală la husele tapițeria din piele.

Are excepționala proprietate de a fi foarte maleabil, deci nu va face cute și nu se va întinde la o utilizare intensivă. În același timp este foarte ușor de întreținut și curățat, doar cu o soluție făcută din apă călduță și săpun.

ECOPELLE: ASPECT DE PIELE NATURALĂ

Husele din ECOPELLE pot fi croite în orice combinație de culori disponibilă în portofoliul nostru, la libera dumneavoastră alegere.

Mai mult, puteți alege material Alcantara pentru partea centrală a acestora sau pentru zonele superioare și inferioare ale scaunelor (tetiere, umeri, genunchi). Rezultatul final va fi unul de excepție, atât din punct de vedere estetic cât și al confortului,

Configuratorul online de pe website vă dă posibilitatea să fiți propriul designer al huselor dumneavoastră.

Item added to cart.
0 items -