CONFIGURATOR HUSE SCAUNE AUTO

Simulați diferite combinații de culori, alegeți detaliile potrivite și bucurați-vă de un set de huse auto personalizate care se vor potrivi perfect pe scaunele mașinii dumneavoastră.

LĂSAȚI-NE PE NOI SĂ NE OCUPĂM DE HUSE, DUMNEAVOASTRĂ CONTINUAȚI SĂ FIȚI CREATIVI

Configuratorul de huse pentru scaune vă dă posibilitatea să vizualizați cum va arăta noul dumneavoastră interior auto, înainte de a comanda.

Deși scopul nostru este să prezentăm o varietate cât mai mare de materiale și posibilitățile de a le combina între ele, utilizarea utilitarului Configurator Huse Auto Online poate uneori să vă facă să fiți indeciși, tocmai din cauza multitudinii de opțiuni diponibile.

Din acest motiv, am făcut o selecție cu cele mai reușite configurații, pe care le prezentăm separat pe paginile corespunzătoare mărcii și modelului dumneavoastră.

 Analizăm cu atenție configurațiile propuse de dumneavoastră și, dacă este necesar, vă facem sugestii și discutăm pe baza alegerii făcute.

Oricum, decizia finală este a dumneavoastră. Noi vom încerca să vă oferim cele mai bune sfaturi, începând de la prima dumneavoastră vizită pe site până la momentul montării huselor.

Cum să desenezi propriile huse utilizând configuratorul online

Pentru a configura propriile huse, va trebui să alegi întâi marca și modelul mașinii tale.

Vei fi redirecționat pe pagina specifică modelului auto pe care îl deții.
Aici ai două posibilități:

 1. Să comanzi dintr-o gamă de modele deja configurate
 2. Să faci propriul design al huselor cu ajutorul configuratorului online

În cazul în care ai ales a doua opțiune, după ce ai apăsat butonul Configurator, vei fi redirecționat pe pagina configuratorului de huse.


Facem precizarea că, datorită numărului foarte mare de opțiuni, această pagină se va încărca puțin mai greu, așa că te rugăm să ai răbdare (durează cu câteva secunde mai mult comparativ cu alte pagini).


Odată ajunși aici, vei putea vizualiza un interior auto în partea stângă și opțiunile de configurare în partea dreaptă. Dacă utilizați un telefon mobil, interiorul auto va fi în partea de sus iar opțiunile dedesubt. Acesta este un interior auto universal și are rolul de a vă oferi o imagine de ansamblu asupra felului în care se combină materiealele, însă husele dvs. se vor confecționa exact pe marca și modelul dvs. auto. și se vor potrivi perfect atunci când le veți instala.

Vă recomandăm, ca atunci când configurați husele, să utilizați un PC (laptop) întrucât veți avea o vizualizare mai bună decât pe telefon.

Pentru a utiliza configuratorul online de huse va trebui să alegeți:

 1. Materialul pentru părțile laterale ale huselor (se va folosi piele ecologică)
 2. Materialul utilizat pentru partea centrală a huselor. Puteți alege:
  a. Piele ecologică
  b. Alcantara
 3. Materialul pentru părțile de sus și de jos (în dreptul umerilor și genunchilor). La fel ca și în configurarea părții centrale, veți putea alege:
  a. Piele ecologică
  b. Alcantara
  După alegerea materialelor și culorilor dorite, va trebui să apăsați butonul „ADD TO CART” apoi să introduceți adresa dvs. de e-mail pentru a putea comunica și pentru a stabili detaliile necesare.
  Alegerea culorilor pentru cusături (cele de pe partea centrală și pe laterale) o vom face după ce plasați comanda. Un reprezentant SeatsStudio vă va face cele mai bune recomandări la momentul oportun.
  Am decis să nu le implementăm în configurator pentru că există foarte multe variante de culori și modele, iar alegerea acestora poate deveni confuză.

Item added to cart.
0 items -