RÄÄTÄLÖIDYT AUTON ISTUINPÄÄLLISET

Räätälöidyt auton istuinpäälliset

Sopivat täydellisesti istuimiesi merkkiin ja malliin

Keinonahka ja Alcantara-kangas

Mikä vain väri, mikä vain yhdistelmä

Koristeommellut saumat

Kirjailtu logo

VALITSE RÄÄTÄLÖIDYT AUTON ISTUINPÄÄLLISET ALUSTA ASTI

Autosi on sijoitus. Rakastat sitä. Ostitpa sitten juuri uuden auton ja haluat sen pitää sellaisena mahdollisimman pitkään tai halusitpa antaa vanhan ajoneuvosi sisustalle tyylikkään uuden ulkoasun, räätälöidyt auton istuinpäälliset ovat ensimmäinen ja paras valinta.

Ne erottuvat joukosta johtuen niiden eleganssista, eikä kukaan huomaa niiden olevan päällisiä.

KAIKKI ISTUIMET EIVÄT OLE TASAVERTAISIA

Olemme olleet mukana räätälöityjen auton istuinpäällisten yritystoiminnassa vuodesta 2004 alkaen ja tärkein asia, jonka alussa opimme oli, etteivät kaikki istuimet ole samanarvoisia.

Autosi istuimilla voi olla eri muotoja riippuen ajoneuvon mukavuustasosta.

On yleistä, että samalla merkillä ja mallilla, jopa samalla vuosimallilla, on auton istuimia eri ominaisuuksilla. Ne ovat joskus erilaisia autosta toiseen.

Joten mikäli tahdot päivittää autosi sisustaa, on parasta valita tilaustyönä tehdyt auton istuinpäälliset.

JOKAISELLA YKSITYISKOHDALLA ON VÄLIÄ

Puhuimmepa sitten autoista tai pakettiautoista, meidän täytyy ottaa huomioon istuinten ja penkkien tekniset tiedot. Joissakin niistä on ilmatyynyt, toisissa ei. Istuin- tai selkänojat voivat olla yksiosaisia tai jaettuja kahteen tai kolmeen osaan. Toisissa ajoneuvoissa on itsenäiset istuimet. Joissakin autoissa on tukevat käsinojat, kun taas toisissa niitä ei ole. Päänojien muodot voivat myös vaihdella.

MITTAAMME KAHDESTI, LEIKKAAMME KERRAN

Suunnittelemme kaikki istuinpäällisten prototyypit perustuen ajoneuvon alkuperäisten istuinten mittoihin ja sovitustesteihin. Ne ovat mittoihin tehtyjä auton istuinpäällisten malleja.

Ja vaikket tulisikaan autosi kanssa mittauttamaan istuimia, me valitsemme oikean mallin. Lähetät meille kuvat, siinä kaikki. Me hoidamme loput.

Räätälöidyt auton istuinmallimme takaavat täydellisen sopivuuden, joten ne pysyvät paikoillaan aivan kuin alkuperäinen verhoilu. Ne valmistetaan erityisesti sinun istuimillesi, mikä tarjoaa yksilöllistä mukavuutta.

OLE 100% ALKUPERÄINEN

Joskus ajoneuvojen omistajat haluavat pitää autojensa sisuksen samanlaisena kuin se oli tehtaalta tullessaan. Siksi he etsivät alkuperäisiä auton istuinpäällisiä.

Yleisesti ottaen auton istuintehtaat eivät tuota kyseisiä päällisiä, mutta tuotteemme voivat seurata alkuperäisen verhoilun mallia.

TAI… EROTU JOUKOSTA

Samaan aikaan voimme kustomoida ne täysin muuttamalla alkuperäistä kaavaa ja tekemällä saumoista tarkkoja koristemalleja tai lisäämällä kirjaillun logon.

Voimme luoda autojen istuinsuojat, joista olet aina unelmoinut. Rypyt, laskokset tai ontot kohdat eivät koskaan häiritse täysin yksilöityjen tuotteidemme rentouttavaa ja syleilevää kokemusta. Lyhyesti sanottuna, ne ovat silmänruokaa!

OMPELULANGAT

OMPELU, JOKA MUUTTAA KAIKEN

Koriste- ja tikkausompelet ovat yksi erottuvimpia visuaalisia ominaisuuksia ajoneuvon sisustassa ja leimaavat yksilöllisen muotoilun.

Tästä syystä käytämme parhaita värinpitäviä ja UV-kestäviä ompelulankoja moninaisissa väreissä, jotka sallivat enemmän yksilöllistämistä ja ilmaisua yksityiskohdille, sekä pysyvät hyvännäköisinä päivittäisessä käytössä.

MUISTA MINUA TÄMÄ VERKKOSIVUSTO
Leave this field blank
Item added to cart.
0 items -